S'obre la preinscripció a escoles i instituts

El Departament d'Educació de la Generalitat ha aprovat el període de preinscripció per als centres educatius d'Infantil, Primària i ESO tant públics com concertats. Les dates són del 23 de març al 3 d'abril i afecta els alumnes d'entre 3 i 16 anys. La preinscripció es fa a les mateixes escoles (CEIP) i instituts (IES) de la ciutat.

També l'Escola Municipal d'Educació Especial Virolai (nens i nenes d'entre 3 i 18 anys) podran realitzar la preinscripció en aquestes dates. Durant els primer dies de març, els centres educatius de la ciutat han fet jornades de portes obertes per donar a conèixer a la ciutadania les seves dependències i el projecte educatiu que desenvolupa.

Les persones interessades en conèixer el procés de preinscripció i matriculació poden consultar la web del Departament d'Educació de la Generalitat. En aquest web es pot trobar informació sobre qui ha de fer la preinscripció; com, quan i on s'ha de fer; quins són els criteris de puntuació; la documentació que cal presentar; com es fa per desempatar les sol·licituds amb la mateixa puntuació, etc.


A més, hi podreu consultar el mapa de centres per comarques, municipis i carrers; la relació d'ensenyaments que imparteix cada centre, el nombre de grups que té autoritzats, l'adscripció entre centres, etc.