'Desperta Maginet', la nova cançó per rebre els Reis Mags d’Orient

Departament de Cultura

Nens i nenes de Cornellà, s’apropa la nit màgica i cal que us prepareu bé per donar la benvinguda a ses Majestats els Reis d’Orient. Aquests dies, segur que molts de vosaltres heu rebut la visita de la Fada Ondina a la vostra escola. Com ja sabeu, la Fada Ondina viu al riu Llobregat, però durant els dies previs al Nadal vola cap a la ciutat per ajudar al Mag Maginet amb els preparatius de l’esdeveniment més important de l’any. Si encara no us heu trobat amb ella, no patiu, perquè la fada i el Mag Maginet hi seran ben aviat a la seva tenda del Campament Oriental al parc de Can Mercader, per recollir les vostres cartes i explicar-vos algun secret sobre l’arribada dels Reis d’Orient.

Desperta Maginet

A més, aquest any tenim una cançó, “Desperta Maginet”. Carles Gutierrez i Patricia Medina són els autors de la música i la lletra. Per encàrrec del Mag Maginet, la Companyia Parpelles ha fet aquesta cançó amb la col3laboració del Max, la Carla, el Martí, la Iria, la Petra, la Xaranga Sarau i el mateix Mag Maginet amb la Fada Ondina. És la cançó per anunciar als Reis d’Orient que tot és a punt per rebre’ls: els ajudants reials, les cartes, les carrosses, l’element i les paraules màgiques: “El vol del mussol, la cua del gat del Baix Llobregat”.
La nit de Reis hem de cantar-la tots plegats, aconseguir que la melodia s’escampi per tots els indrets de la ciutat i la màgia entri a totes les llars.

Descarregueu-vos la lletra per portar-la amb vosaltres i aprendre-la