¿No tienes planes este fin de semana? Consulta la agenda Què fer a Cornellà

Este fin de semana es el primero de julio y el buen tiempo promete muchas oportunidades de tiempo libre, en los parques, en el espacio natural de la orilla del Llobregat, en las plazas de la ciudad. Pero también tenemos opciones para todos los gustos en la agenda: comienzan las Nits d'Estiu con un concierto en Can Mercader, los Diables organizan la fiesta del Solsticio, actividades familiares en el Museo Palau Mercader e incluso hay un festival de cine, el B-Retina, en la biblioteca Sant Ildefons.

Tan sólo tienes que escoger el que más te guste consultando la agenda   “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Consulta aquí la agenda Què fer a Cornellà