Participa al Concurs Instagram compartint les teves fotos del Corpus

Aquest any el Corpus, la Festa Major de Cornellà, arriba amb l'estiu. Ja podeu anar escalfant motors i preparar la vostra agenda perquè no us perdeu res. Més d'un centenar d'activitats per a tots els públics: familiars, culturals, musicals, per a joves, esportives i molt més.

Mentre gaudeixes dels espectacles, concerts, castell de focs, i altres moltes propostes del programa de la Festa Major de Cornellà, no t'oblidis de fer-ne una foto o vídeo amb el teu dispositiu mòbil i publicar-la al teu compte d'instagram entre el 15 i el 24 de juny de 2019.

Si a més a més, etiquetes la imatge amb el hastag  #ConcursCorpus2019  i esmentes en el comentari els comptes d'instagram @culturacornella @queferacornella podràs ser l'afortunat o afortunada que aconsegueixi un dels següents premis del concurs:

PREMIS
Premi categoria de vídeo: Un mòbil Xiaomi Mi A2 + Un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.
Premi categoria de fotografia: Un mòbil Xiaomi Mi A2 + Un abonament doble per a 2 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.
Premi del públic en la categoria conjunta de vídeo i fotografia (1 guanyador (el que tingui més likes): Un SmartWatch Xiaomi Huamin amazfit bip + Un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.

Podeu participar totes les persones a partir dels 12 anys. Consulta les bases als perfils de Facebook o Twitter de @culturacornella o a la web www.cornella.cat/ca/Corpus.asp

Per anar fent boca aquí us deixem el cartell de Festa Major, Corpus 2019!

Bases del concurs d'instagram