Els 'Diumenges sense cotxes' ens conviden a gaudir i jugar dels carrers

La ciutat torna al de setembre amb els tallers lúdics i sostenibles del programa 'Diumenge, carrers sense cotxes'.Cadacap de setmana hi ha prevista una activitat infantil i familiar diferents en dos o tres dels 16 carrers que es tallen al trànsit cada diumenge al matí, que son, de forma alternativa: el carrer Baltasar Oriol (Almeda) Torras i Bages (el Pedró), Miranda (La Gavarra) Av. Sant Ildefons-Pl Europa (Sant Ildefons) i passatge Sant Lluís (Riera).

Les activitats es faran d'11 a 13h, cada diumenge fins al 17 de novembre. Podrà participar tota la família en propostes esportives, circuits de mobilitat en bicicleta, jocs, etc.

Baixcicletada aquest diumenge

Durant la setmana pasada la ciutat es va sumar  a la Setmana Europea de la Mobilitat per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric.

Un dels darrers actes d'aquesta campanya és la Baixcicletada que tindrà lloc el diumenge,29 de setembre. 9 municipis del Baix Llobregat organitzem per 16è any la BaixCicletada, una passejada popular en bicicleta amb diversos punts de sortida, que finalitza el seu recorregut al parc de Torreblanca, on us hi esperen moltes sorpreses. A Cornellà sortirà des de la plaça de Sant Ildefons, a partir de les 11h.

 

Programació de setembre i octubre:

Descarrega't aquí tota la programació