Pacificación del tráfico en la carretera del Prat

Cornellà Natura

El tram inicial de la carretera del Prat, entre el passeig dels Ferrocarrils Catalans i el carrer Francesc Layret, està restringit al trànsit de vehicles cada cap de setmana, concretament des de les 20.00 hores del divendres fins a les 24.00 hores del diumenge i els dies festius, amb la voluntat de reduir i pacificar el trànsit de la zona.

L'acció s'integra dins del conjunt d'actuacions dutes a terme últimament en el barri Riera, emmarcada en el projecte Cornellà Natura, com l'ampliació i adequació dels espais per a vianants, la zona verda gratuïta per a facilitar l'aparcament dels veïns i la construcció d'una rotonda en l'avinguda Baix Llobregat. Totes elles encaminades a oferir un entorn més amable i millorar la mobilitat en aquest punt que registra una gran afluència de persones per la proximitat d'equipaments esportius, educatius i del centre comercial.

 

Sólo los vecinos y vecinas y los comerciantes del tramo comprendido en la zona verde del plano adjunto podrán acceder con sus vehículos si están autorizados, incluyendo las motos. El acceso estará señalizado y controlado por una cámara desde la rotonda del paseo de los FFCC en sentido mar. Para pedir la autorización deben dirigirse a la sede de la Guardia Urbana (c. Rubió i Ors 65) en horario de lunes a viernes, de 8 a 20 h, e inscribirse en el registro.