Comerç

La Festa d'Encesa dona pas a l'inici de la campanya de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà

Arriba el mes de desembre i amb ell el Nadal. Els carrers de Cornellà ja son a punt per a l'encesa dels llums de Nadal, que hi donaran més vida i també animaran les compres al comerç de la nostra ciutat.

La festa d'encesa se celebra el dijous 2 de desembre a la plaça de Catalunya. Començarà amb uns tallers per a nens i nenes a partir de les 17.30h, per elaborar un element que permetrà generar l’energia necessària per encendre oficialment l'enllumenat nadalenc. Un espectacle a càrrec de Brodas Bros amb el títol “ejército de la luz” serà el preàmbul a l’hora màgica, les 19.00h, quan tota la ciutat brillarà de manera especial.La festa es realitzarà d'acord amb totes les mesures preventives vigents i se centrarà en un LLUM TALENT, per al qual cal la col·laboració de tots els infants de Cornellà. Més avall teniu un vídeo que us ensenya a fabricar la font d'energia!

La festa de dijous donarà inici a un ampli ventall de propostes organitzades per l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç de proximitat i gaudir de les festes de la ciutat. 

 Dijous 2 de desembre

 17.30 hores (tallers) | 19.00 hores (encesa)

 Plaça de Catalunya