Busco feina

Funcionem amb una visió integral del món laboral, actuant tant des del vessant de la inserció com de la formació amb la finalitat de donar resposta a les diferents demandes i realitats del mercat.

Si ets a l’atur i busques feina, el primer que has de fer és adreçar-te al departament de Polítiques d’Ocupació situat en el parc de Can Mercader. Allí t’atendran i t’assessoraran en tot moment. Podràs accedir a la Borsa de Treball, un servei d’intermediació entre l’oferta i la demanda dels llocs de feina, i al Club de Feina, espai ubicat en el mateix departament on podràs obtenir tots els recursos per trobar ofertes de treball, a part de comptar amb el suport dels tècnics d’ocupació.

A més, al departament disposaràs del recolzament, l’assessorament i l’orientació del tècnics municipals i podràs participar tant en sessions individuals com en grup de recerca de feina.

Departament de Politiques d'Ocupació

Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

Si vius a Sant Ildefons, disposem del projecte Treball als Barris, el servei d’ocupació situat al teu mateix barri.

Centre Cívic de Sant Ildefons

carrer Gerdera s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 375 63 29
De dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores
ocupacio@aj-cornella.cat

En aquest enllaç pots consultar la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Cornellà, actualitzada contínuament. Cal estar registrat per accedir-hi, consulta'ns si necessites més informació.

Borsa de Treball - ofertes

 

Departament de Polítiques d'Ocupació

Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

Club de Feina és un espai de suport a la recerca de feina per a aquelles persones en recerca activa de feina i/o que vulguin millorar la seva ocupabilitat, que permet fer una recerca a traves d’una metodologia d’intervenció personalitzada i dinàmica amb els recursos adients a l’abast d eles persones usuàries.

El dispositiu forma part de les mesures municipals de suport i acompanyament a l’ocupació, i ofereix, entre d’altres, les següents accions:

  • Assessorament personalitzat i acompanyament en el procés de recerca
  • Càpsules formatives per garantir una cerca de feina efectiva
  • Informació i assessorament en l’àmbit del mercat de treball.
  • Servei d’Internet i de telèfon (gratuït).
  • Oferta formativa.
  • Ofertes de treball

Podràs consultar les ofertes de la borsa de treball i d’altres portals de feina i també consultar qualsevol aspecte relacionat amb el teu procés de recerca de feina. L’equip tècnic del Servei Local d’Ocupació estarà a disposició de les persones que hi assisteixin, per resoldre qualsevol dubte.

Les sessions es duran a terme dimarts i dijous a la 1a planta de l’edifici municipal de Can Mercader a les següents franges horàries: de 10:00 a 10:45, de 11:00 a 11:45 i de 12:00 a 12:45 hores.

Has de reservar cita prèvia per al dia i la franja horària que t'interessa a través del següent formulari:

Cita prèvia per al Club de Feina

 

Si et cal més informació, consulta'ns al telèfon 93 474 33 99.

Actualment, l’Ajuntament de Cornellà disposa de plans d’ocupació municipals per combatre la crisi econòmica i afavorir la reinserció laboral de persones amb dificultats socieconòmiques.

Per a poder accedir-hi s’ha de complir uns requisits i presentar una sol·licitud amb tota la documentació requerida.

Més informació sobre els Plans d'Ocupació municipals

Al departament de Polítiques d’Ocupació t’acompanyem en tot el procés de recera de feina i et donem suport i orientació individualitzada per millorar la teva ocupabilitat. Tenim diversos serveis i projectes que et poden ajudar: Canalitzacions individuals, Projecte UBICA’t, Club de Feina... En tots ells t'oferirem un seguiment mitjançant sessions individuals de suport als processos d’incorporació al Mercat de Treball. Estem al teu costat.

Departament Politiques Ocupació

Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

El departament de Polítiques d’Ocupació ofereix formació ocupacional per a persones aturades.

Borsa de treball - formació

 

També pots omplir aquesta fitxa i posar-te en contacte amb nosaltres:

Departament Politiques Ocupació

Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

 

Altres recursos

A la ciutat disposem de diferents recursos per seguir formant-te independentment de l’edat, com són el Centre de Formació d'Adults, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i la Universitat de la Gent Gran - Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

També pots recórrer al Citilab, que imparteix regularment cursos altament especialitzats vinculats a àmbits relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

I en darrer lloc tingues en compte que el Centre d’Empreses del Baix Llobregat també organitza cursos, tallers i seminaris per a emprenedors, que també et poden servir si vols millorar el teu currículum

Arxius Adjunts

Si ets jove, el millor és que t’adrecis al Departament de Joventut que compta amb el servei de Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) per orientar-te en la teva recerca de feina, a més de guiar-te en la creació i revisió del currículum, primeres entrevistes, i molt més.

 

Servei Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ)

carrer Mossèn Andreu, 17
08940 Cornellà de Llobregat
Telf: 93.377.02.12 (Ext 1072) / Whatsapp: 669989501
rojcornella@aj-cornella.cat

Per a informació sobre altres projectes i programes, com Joves en Pràctiques o Singulars, posa’t en contacte amb nosaltres.

Et podem ajudar. El servei Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) del Departament de Joventut, adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, et pot oferir una sessió d’atenció personalitzada per ajudar-te i orientar-te en les formacions que més et motivin i que et puguin ajudar a trobar una feina estable.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem en el teu procés!

 

Servei Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ)

carrer Mossèn Andreu, 17
08940 Cornellà de Llobregat
Telf: 93.377.02.12 (Ext 1072) / Whatsapp: 669989501
rojcornella@aj-cornella.cat

L’Ajuntament publica a la web municipal les diferents ofertes laborals disponibles a l’administració, cadascuna d’ella té uns requisits concrets.

Per estar informat i inscriure’t als processos de selecció de personal pots consultar aquesta pàgina.

Des del departament de Polítiques d’Ocupació en col·laboració amb el SOC hem esdevingut nou punt d’informació i assessorament per a l’Acreditació de Competències Professionals, que habitualment es denomina Acredita’t i que consisteix principalment en un procés mitjançant el qual determinats experts acrediten, per la via de l’experiència professional acreditada i una petita prova, els coneixements necessaris per a l’acreditació de Certificats de Professionalitat o determinats mòduls de Certificat.

Com a centre d’Informació i assessorament, a partir d’ara les persones interessades podran passar per Can Mercader amb Cita Prèvia perquè un Orientador/a els hi faciliti tota la informació i els assessori de les possibilitats que tenen respecte d’aquest procediment.

Departament de Politiques d'Ocupació

Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

Aquesta iniciativa et permetrà d’aconseguir una acreditació oficial, a partir de la teva experiència professional o la teva formació no reconeguda oficialment, amb un procediment que et permetrà demostrar si has adquirit les unitats de competència d’una determina professió.

Si es així obtindràs una certificació oficial per a convalidar i completar la formació d’un Certificat Professional o Títol de Formació Professional. L’obtenció d’un certificat d’acreditació et facilitarà el desenvolupament professional i personal millorant el teu currículum i les possibilitats de trobar feina.

El Servei Local d'Ocupació de Cornellà és punt d’informació i orientació del procés d’acreditació de competències professionals, on us informarem i orientarem del procediment i la viabiliat de portar-lo a terme valorant els requisits.