Aplicacions Mòbils

Aplicacions per a telèfons intel·ligents al servei de la ciutadania

Clica a cada icona per anar directament a l'APP que t'interessa

app Seguretat Ciutadana app Què Fer a Cornellà app EasyPark app Cornellà de Llobregat app Ràdio Cornella app Baix Esport - Juga Verd Play app Cornellà Creació app Parc Esportiu i Can Mercader

 captura app Seguretat Ciutadana
APP M7 Seguretat Ciutadana

Aquesta aplicació, posada en marxa per l’Ajuntament de Cornellà a través de l'empresa Einsmer, permet als usuaris la marcació ràpida als diferents cossos de seguretat, traslladar incidències a la Guàrdia Urbana i consultar informació rellevant per a situacions d’emergència, entre d’altres.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 
APP Què Fer a Cornellà

Què Fer a Cornellà és una nova aplicació de l'Ajuntament de Cornellà que et permetrà accedir a les activitats d'oci i cultura de la ciutat (teatre, música, exposicions, fires, espectacles infantils…) des del teu telèfon intel·ligent. A més, podràs compartir els esdeveniments que més t'agraden a les xarxes socials i comprar directament les entrades dels teus espectacles favorits.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 
APP Easy Park

Cornellà ha implantat l'aplicació per a smartphones EasyPark, amb la qual es pot pagar la zona blava des del mòbil i també estalviar: permet no haver de tornar-hi per posar més monedes i ampliar el temps d'estacionament, o cancel·lar-lo abans del temps que havíem previst i així no pagar de més.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 captura app Cornellà de Llobregat
APP Cornellà de Llobregat:

Mitjançant aquesta app, la ciutadania de Cornellà té al seu abast una aplicació mòbil gratuïta que, només amb un clic, permet conèixer la programació cultural, els esdeveniments esportius, els comerços del municipi amb les seves promocions i els recursos formatius de la ciutat.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 app Radio Cornella
APP Ràdio Cornellà

Escolta la programació de Ràdio Cornellà en directe. També hi trobaràs tots els programes accessibles a l'apartat de Ràdio a la Carta, les notícies de la ciutat de Cornellà, la previsió del temps i les piulades de @radiocornella.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 captura app Juga Verd Play
APP Baix Esport-Verd Play

Aquesta aplicació desenvolupada per al Consell Esportiu del Baix Llobregat fomenta l’esport en valors i permet utilitzar un sistema de puntuació alternatiu on es premien comportaments de jugadors, públic, tècnics i àrbitres segons paràmetres de puntualitat, educació i companyonia. També es pot consultar des de la pàgina www.cebllob.cat.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)

 captura app Cornellà Creació
APP Corcreació

És l’aplicació mòbil gratuïta del Cornellà Creació, una plataforma de debat empresarial pensada per dinamitzar l’economia local. És gratuïta i compatible per a Android i iPhone. Trobareu informació sobre les properes trobades, vídeos, fotos, links a les xarxes socials i notícies relacionades.

 scr_pell2021.jpg
APP Parc Esportiu i Can Mercader

L’APP informa de totes les novetats i activitats dels dos equipaments però a més ofereix als usuaris i usuàries la possibilitat de connectar directament per tràmits com les consultes personalitzades, reserva de cita, consulta de rebuts, credencials d’accés, actualització de dades, etc. Ha estat creada seguint el disseny de la pàgina web per facilitar la seva comprensió i identificar fàcilment tots els espais: PELL, Complex Can Mercader, Ludoteca i Centre Cívic.

Descàrrega Play Store (Android) | Descàrrega App Store (iOS)