Contactar

L'Ajuntament de Cornellà ofereix diferents mitjans per atendre qualsevol petició informativa o tràmit.

 

ajuntament2012.jpgVols contactar amb l'Ajuntament de Cornellà?

 

iconfinder-tick_green_1398912.png Per a sol·licitar informació, fer suggeriments, propostes o queixes de qualsevol tipus sobre l'activitat municipal o sobre gestions a l'Ajuntament podeu enviar un correu electrònic a informacio@aj-cornella.cat (de dilluns a divendres, llevat dels dies festius).

iconfinder-tick_green_1398912.png Per a realitzar qualsevol gestió presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demaneu cita prèvia AQUÍ i per consultar els tràmits que podeu fer en línia, entreu AQUÍ.

iconfinder-tick_green_1398912.png Per a fer suggeriments, propostes i traslladar incidències relacionades amb temes de seguretat i d'espai públic, utilitzeu la plataforma A Prop Teu, que atèn els vostres suggeriments els 365 dies de l'any.

iconfinder-tick_green_1398912.png Per a fer una denúncia relacionada amb qualsevol activitat municipal o amb gestions de l'Ajuntament podeu enviar un correu electrònic a denuncia@aj-cornella.cat . Podeu utilitzar aquest canal els 365 dies de l'any, i la denúncia es derivarà al departament o servei corresponent per a ser atesa el més aviat possible.

 

També et pot interessar...

iconfinder-tick_green_1398912.png Si voleu rebre l'agenda d'activitats que organitzen tant l'Ajuntament com les entitats i associacions de la ciutat, doneu-vos d'alta al Cornellà al Dia.

iconfinder_tick_green_1398912.png Consulteu a aquesta página altres telèfons d'interès i de serveis d'emergència.

iconfinder_tick_green_1398912.png Consulta la valoració de les consultes, queixes i denúncies rebudes per l'Ajuntament de Cornellà a la pàgina Canals de Contacte de la web de transparència (Govern Obert).