Comerç

L'Ajuntament crea una plataforma de formació online per incentivar la digitalització del comerç local

Es tracta d’una nova mesura de suport que impulsa l'Ajuntament de Cornellà perquè els establiments s’adaptin a les noves tecnologies, es digitalitzin i aconsegueixin augmentar les vendes online.
L'Ajuntament crea una plataforma de formació online per incentivar la digitalització del comerç local
Els comerciants poden accedir a l'espai de formació en qualsevol moment.

L’Ajuntament de Cornellà ha creat una plataforma e-learning per als comerciants locals amb l’objectiu d’oferir-los un conjunt d’eines d’introducció al món digital que els hi permetin dinamitzar les vendes online dels seus negocis, donar visibilitat i augmentar la competitivitat. Els comerciants podran accedir a la plataforma https://ecornella.com/ des de l’àrea de comerç del web municipal de forma totalment gratuïta.

La plataforma oferirà assessorament i formació en aspectes relacionats amb l’ús de les tecnologies de la informació en l’àmbit del comerç. La metodologia que segueix aquesta plataforma online és mitjançant vídeos tutorials, càpsules formatives de temes concrets –comerç electrònic, publicitat a internet, ús de xarxes socials, anuncis de Google, etc.– que cada professional podrà escollir.

La plataforma incorpora també una aula virtual amb articles, recomanacions i experiències d’experts sobre com digitalitzar el seu negoci i una xarxa per compartir experiències. Els comerciants que vulguin participar-hi s’han de registrar prèviament a la plataforma i tindran accés a la formació sense horaris, al seu ritme, de forma fàcil i sense cap cost. Un ampli ventall de propostes formatives amb un objectiu prioritari: facilitar eines per tal de fer avançar el comerç de Cornellà.

 

 

Llegir la nota de premsa completa