Comerç

Noves targetes-moneder amb 100 € per comprar a Cornellà

10.000 noves targetes es posaran en circulació entre l'1 de novembre i el 31 de desembre

L'Ajuntament de Cornellà, a través de l'empresa municipal Procornellà, torna a llançar una nova campanya de targetes moneder “Compra a prop, compra amb confiança” per donar suport al comerç local i fidelitzar les compres de proximitat.
Es posaran en circulació 10.000 noves targetes, que en aquesta nova edició seran de color negre, entre l'1 de novembre i el 31 de desembre.
S'han d'adquirir a través del web www.compracornella.cat per 75 euros, i la rebreu amb un saldo de 100 euros, ja que els 25 restants els aporta el consistori.
Amb ella, es podran efectuar compres als comerços que participen a la campanya fins al 30 de juny del 2023. La podreu fer servir als comerços de la ciutat adherits, els quals s'identificaran amb un distintiu (adhesiu i pòster), i  tots els establiments que encara no s'hagin adherit a la campanya, ho poden fer. 

A la pàgina web es pot consultar fàcilment els negocis partícips i es pot efectuar la recerca per categoria o pel nom de l’establiment i, fins i tot, ubicar-lo en un mapa per facilitar la localització. Més de quatre-cents comerços ja es van adherir en anteriors campanyes. Trobareu comerços de tot tipus: bars, restaurants, botigues d’alimentació, moda, drogueries, queviures, farmàcies, llibreries, ferreteries, merceries, sabateries, perruqueries, etc

En aquesta nova fase de la campanya, l’Ajuntament de Cornellà destina 250.000€. S’estima que un cop venudes i gastades les noves 10.000 targetes emeses es traduiran en vendes per valor d’1M d’euros en el comerç de proximitat. Una iniciativa més inclosa en el pla de ruta actual de l’Ajuntament de Cornellà sota l’emblema ‘Enfortir Cornellà’ que marca l’estratègia i el rumb a seguir per enfortir la ciutat i situar-la en un nivell de desenvolupament que la permetin créixer i avançar de forma sostenible mediambientalment, però també socialment i econòmicament.

 Pel que fa a les targetes de color gris, corresponents a la campanya anterior, es poden continuar utilitzant fins al 31 de desembre del 2022.

https://www.compracornella.cat