Patrimoni cultural

Fantasies. Recull de M. Pilar Gómez de Miguel

La mostra pictòrica monogràfica es podrà visitar al Castell de Cornellà fins el 30 de juliol
Fantasies. Recull de M. Pilar Gómez de Miguel
Fantasies

En aquesta exposició veurem el treball creatiu d’aquesta pintora cornellanenca en els darrers anys, que desborda fantasia, màgia i imaginació. Aquesta exposició representa una volta més en la seva ja llarga trajectòria artística i un graó més en la seva evolució pictòrica i personal, en què l’autora presenta una obra plenament consolidada i de llarg recorregut.

Es tracta d’una clara mostra del treball calidoscòpic que la representa. Mitjançant aquesta selecció pictòrica podrem entreveure els diferents vectors expressius i els seus nuclis, aparentment antagònics però necessaris paisatges, que actuaran a posteriori com a vasos comunicants d’un mateix contingut/missatge.

En aquests darrers anys de producció de l’artista, la temàtica pictòrica es forja una identitat pròpia, exaltant l’ús expressiu del color i la investigació per la matèria. Desapareixeran progressivament la representació, la figuració en sí mateixa.

A través de “Fantasies”, l’autora ens parla íntimament, secretament, quadre a quadre, sèrie a sèrie, d’un ésser humà despullat del goig que transcendeix el seu propi destí, les seves cendres, el dolor mateix i el sofriment que comporta la pròpia existència, la vida.

Horari d’obertura de les sales d’exposicions del Castell:

De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. Diumenges i festius, de 10 a 14h.