Patrimoni cultural

Herois de còmic... i heroïnes, al Museu Palau Mercader

Si no has visitat l’exposició temporal "Herois de còmic… i heroïnes", encara hi ets a temps! La trobaràs a la sala d’exposicions temporals del Museu Palau Mercader fins al 9 de gener.
Herois de còmic... i heroïnes, al Museu Palau Mercader
Herois de còmic...i heroïnes

L’exposició està formada per dues parts. La primera part, Herois de còmic, comissariada per José Luis Villanueva i Paco Baena del Museu del Còmic i la il·lustració de Sant Cugat del Vallès, fa un repàs de la figura dels superherois des dels anys 30 del segle passat i arriba als nostres dies amb una sèrie d’originals i publicacions d'artistes espanyols que dibuixen per als Estats Units (Marvel i DC).

La segona part, El personatge femení dels superherois, a càrrec der Marika Vila, autora pionera i teòrica del còmic, aplica la mirada de gènere per destapar els tòpics, valors i arquetips subjacents en les historietes gràfiques i obre així un diàleg que va més enllà dels propis còmics d’herois i heroïnes.

Horari d’obertura del Museu Palau Mercader: diumenges i festius, de 10 a 14 h. De dilluns a divendres, en activitats programades i hores a convenir, per a grups concertats.

Més informació aquí.