Polítiques d'igualtat

Commemoració Dia Internacional de la Mediació

El dia 27 de gener, per commemorar el Dia Internacional de la Mediació, el Castell de Cornellà va celebrar la jornada professional EINE SPER ABORDAR L'ATENCIÓ, adreçada a les persones professionals de l'Ajuntament que atenen a les persones.
Aquesta jornada va tractar sobre diferents tipus de mediació (familiar, comunitària,..) així com dels diferents serveis que es presenten des de l'Ajuntament de Cornellà i que s'adrecen a la ciutadania en aquesta línia, amb l’objectiu de millorar els coneixements del personal i fer més eficient la seva tasca.
L’Ajuntament disposa del servei PARLEM-ESPAI DIÀLEG, un servei de mediació que posa a l'abast de la ciutadania una eina pública de resolució no judicial, a fi de resoldre problemes en l'àmbit de la família, amb vocació de millora permanent.
El servei es troba ubicat a Can Mercader i ofereix visites amb cita prèvia els dimarts de 16:00 a 19:00 h, cal demanar cita mitjançant el correu electrònic: parlem.cornella@gmail.com
Al llarg de l’any 2022 aquest servei ha atès un total de 18 nous casos i les demandes de consulta giraven en torn als temes de família, convivència, civil i altres.