Polítiques d'igualtat

Cursos del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones – últimes places

Cursos del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones – últimes places!

La programació de cursos del CIRD (primer semestre 2021) està arribant a la seva finalització amb un alt èxit de participació. A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19 el CIRD ha continuat la seva programació formativa amb cursos formatius en modalitat online.
La programació ha ofert formació en perspectiva de gènere i en àmbits d'interès per a les dones, mantenint la formació en aspectes d'autoestima que ha estat central en les programacions del CIRD al llarg d'aquests anys: "Kit d'anglès per a viatgeres", "Autoestima davant la incertesa", "Història de la música", "Shedigital", "Cures emocionals essencials", "Serialitzades" han estat alguns dels cursos impartits.

També s'han portat a terme dues edicions de l'únic curs que s'ha impartit de manera presencial "Passejades a peu de casa" que presenta un recorregut a peu pels indrets més significatius de la ciutat de Cornellà a la vegada que facilita un espai de reflexió interna que connecta amb les mateixes emocions. Aquest curs ha comptat amb 6 dones en cada una de les edicions i es preveu que es porti a terme una 3a edició en la programació de l'últim trimestre de l'any 2021.

Al mes de maig i juny està previst portar a terme tallers monogràfics que poden ser de gran interès per les dones del municipi i als que encara queden places vacants:

  • 19 MAIG 17:30 H. EL PUNT DE VISTA DE LES DONES, taller impartit a càrrec de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació que té l'objectiu de recollir les opinions i comentaris de les dones dels municipis a partir de diferents temes de debat (violència masclista i tractament mediàtic, representació dels cossos de les dones, presència de les dones als mitjans de comunicació...)per tal de poder-los portar a la Jornada 20 ANYS 20 CAUSES, així com difondre la Jornada per incentivar la participació de les dones del territori (enllaç de l'entrevista a la Raquel Marqués de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, realitzada per Ràdio Cornellà).
  • 31 MAIG 18:30 h TALLER D'EDUCACIÓ MENSTRUAL, taller adreçat a dones preferentment mares de noies adolescents (o persones que menstruen) sobre com acompanyar a les persones per viure el cicle menstrual d'una forma sana, naturals i empoderadora.
  • 3 JUNY 10:00 H. ÚLTIMA SESSIÓ NOVETATS LITERÀRIES DE DONES, sessions on s'exposen les últimes novetats literàries escrites per dones.


Per inscripcions cal trucar al telèfon del CIRD (93 474 28 41) i/o enviar un correu electrònic a: ladona@aj-cornella.cat.