Polítiques d'igualtat

El CIRD ofereix atenció presencial amb cita prèvia

El Centre d’Informació i de Recursos per a les Dones continua desenvolupant el seu servei presencial amb les dones del municipi, després dels mesos de confinament que van obligar aquest departament a atendre de manera telefònica o telemàtica totes les necessitats de les cornellanenques. La nova normalitat del CIRD inclou, com a la resta de serveis municipals, la demanda de cita prèvia. D’aquesta manera, les dones que requereixin l’atenció en persona hauran de trucar prèviament al 93.474.28.41 per a fer la reserva de la seva cita.

El local municipal de les dones també ha incorporat les mesures de seguretat contra la COVID-19, per la qual cosa, les usuàries hauran de portar mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància física amb la resta d’assistents. També es prendrà la temperatura corporal de les dones abans d’entrar al recinte.

L’horari del Centre d’Informació i de Recursos de les Dones és de dilluns a dijous, de 9 a 13 hores i de 15.30 a 18.30 hores. I els divendres, de 9 a 15h. En el cas d’emergències, cal trucar a Serveis Socials (SIPA), al 93.377.64.50; a la Guàrdia Urbana, al 93.377.14.15 o Emergències de la Generalitat de Catalunya, al 112.