Polítiques d'igualtat

El SAI manté el seu assessorament de manera online

D’acord amb la pròrroga de les restriccions de prevenció de contagis de la Covid-19, el Servei d’Atenció Integral de Cornellà continua oferint assessorament i suport a les persones que pertanyen al col·lectiu LGBTI+ i a les seves famílies, però de manera telemàtica preferiblement. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat del servei, a la vegada que es preserva per la salut d’usuaris, usuàries i personal del SAI.

El SAI té la funció d’assessorar sobre el procés de transició de gènere, ofereix informació sobre entitats o activitats de temàtica LGBTI+, ajuda en cas de tenir dificultats per a expressar l’orientació sexual o la identitat de gènere a la família i/o a les amistats, informa sobre els tràmits a seguir per a sol·licitar el canvi de nom (nom sentit) en la targeta sanitària o informació sobre tràmits similars; i assessora en cas d’haver patit discriminació o agressió LGBTIfòbica.

És un servei totalment gratuït, confidencial i universal –adreçat a joves i a la població adulta-, que es troba situat físicament al Centre Cívic Sant Ildefons, els dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. En aquests moments, preferiblement es demana contactar amb el SAI a través del 93.375.63.29 o per correu electrònic, a través de l’adreçada decolorscornella@gmail.com