Polítiques d'igualtat

Nova programació del CIRD. Formació en perspectiva de gènere adreçada a les dones de Cornellà

Després de l’estiu, com cada any presentem la nova programació de cursos del CIRD per l’últim trimestre del 2023. Es tracta de cursos formatius i tallers adreçats a les dones de la ciutat i que aborden la perspectiva de gènere des de diferents àmbits.
Entre els cursos que es basen en treballar l’autoestima, l’empoderament de les dones i el treball en les cures trobem els següents:
ENFOCA’T ESTIMA’T, Passejades conscients entre dones i el taller Aprenem a tenir cura de nosaltres mateixes: Eines d’autocura. Tots aquests cursos s’inicien el mes de setembre.
També es torna a presentar el taller de Defensa personal per a dones, impartit per Guàrdia Urbana de Cornellà i que es portarà a terme durant el mes de novembre coincidint amb la commemoració del dia 25 de novembre (Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones).
Com a propostes més noves, aquest trimestre comptem amb un curs anomenat Com treure més profit del meu mòbil? i dins l’apartat de Les tardes de les Dones, presentem el Cicle d’Artesanes de Cornellà, amb la participació de la SAC (Societats Artesans de Cornellà) al llarg del mes d’octubre.
I, per últim, tornem a presentar una proposta formativa per apropar l’òpera d’una forma divulgativa que sempre té molt bona acollida per part de les dones que participen en els cursos del CIRD i que presentarà Richard Wagner: geni i figura, destacant els personatges femenins.
Per obtenir més informació i formalitzar les inscripcions als cursos (de manera presencial) cal adreçar-se al CIRD a partir del 1 de setembre (horari de 9:00 a 14:00 h.).
C.I.R.D. Centre d'Informació i Recursos per a les Dones
igualtat@aj-cornella.cat
C. Mossèn Jacint Verdaguer 16-18 Cornellà de Llobregat
Tel: 93 474 28 41