Solidaritat i cooperació

BEURE DE LA TEVA AIGUA de Dobrin Plamenov i Marc Tarrida

Per al Cicle de persones Refugiades l'Ajuntament de Cornellà apropa a la ciutadania l'obra de teatre "Beure de la teva aigua" de Dobrin Plamenov i Marc Tarrida.

Amb motiu de la celebració del Cicle de persones Refugiades que acull diferents activitats i propostes culturals durant els mesos de maig i juny, l'Ajuntament de Cornella apropa a la ciutadania la transgressora que no deixa a ningú indiferent, obra de teatre "Beure de la teva aigua" de Dobrin Plamenov i Marc Tarrida.

La peça pretén fer reflexionar sobre la preocupació de tota una generació preocupada per un futur imminent ple de problemàtiques com el canvi climàtic les guerres i els cada vegada més incomptables motius de migracions forçoses. Centra el seu transcurs en conflictes geopolítics dels quals l'aigua és l'element de canvi per l'extorsió i el control.

Aquesta obra es diferencia en tres actes independents amb un fil conductor, a cadascun d'aquest és la veu d'un personatge.
En Yafar només vol viure allunyat de les bombes i cultivar l'hort familiar a un quilòmetre de la franja de Gaza, però són masses els qui no volen que hi hagi vida a Palestina.

En Marc, un jove actor, no sap què serà del seu futur.

A les fronteres del sud d'Espanya, entre l'Àfrica i l'Europa de finals de segle, un guàrdia civil s'acomiada perquè  una missió.

Data: 17 de juny a les 18h

Lloc: Auditori de Sant Ildefons

Durada de l'obra 70 minuts.

Idioma: català