Solidaritat i cooperació

Concert música palestina i catalana

Des de Concerts “Som Constructores” organitzen entre el 24 i el 27 de novembre a Catalunya quatre concerts de música palestina i catalana. Un d’aquests tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a les 19:30h a l’Auditori de Sant Ildefons amb la col•laboració de diverses corals de la ciutat.
Concert música palestina i catalana
Cartell Concert música palestina i catalana

Des de l’Associació Catalana per la Pau han creat el programa Som Constructores que pretén incrementar el compromís i la sensibilitat de la ciutadania catalana en la defensa de la cultura de pau, i al mateix temps, també vol ser una reivindicació dels drets i llibertats del poble palestí.

Entre el 24 i el 27 de novembre a Catalunya es realitzaran quatre concerts de música palestina i catalana de la mà de músics d’Al Kamandjati Ensemble, de l’ESMUC i del Taller de Músics. Les actuacions seran a Barcelona, Vilassar de Dalt, Cornellà de Llobregat i Ripollet. Un intercanvi musical que recorrerà els carrers de Palestina i repassarà la tradició àrab-palestina i catalana, a més de passar pel flamenc i altres estils musicals d’ambdues cultures.

Prèviament, hi haurà la presentació oficial del programa Som Constructores i comptarà amb la participació d’Iyad Staiti, llaütista i director general de l’escola de música palestina Al Kamandjati, i de representants de l’ESMUC, del Taller de Músics i de l’Associació Catalana per la Pau, coordinadora del programa.

La presentació serà oberta al públic el 23 de novembre a les 11:00h a la seu del Taller de Músics del barri del Raval (carrer Cendra 24, Barcelona).

Pel que fa als concerts, la nostra ciutat acollirà una de les actuacions el dissabte 26 de novembre a les 19:30h a l’Auditori de Sant Ildefons amb la col·laboració de diverses corals de la ciutat.

Tots els concerts són d’entrada lliure amb taquilla inversa.

Més informació a: https://acpau.org/som-constructores-organitzem-quatre-concerts-de-musica-palestina-i-catalana/