Solidaritat i cooperació

Debat en línia sobre "Refugiats climàtics” amb l’eurodiputat Ernest Urtasun

Debat en línia en el canal de YouTube de la llibreria la Memòria entre Miguel Pajares i Ernest Urtasun, el dimecres 2 de desembre a les 19h.
Debat en línia sobre "Refugiats climàtics” amb l’eurodiputat Ernest Urtasun
Cartell del Debat del dimecres 2 de desembre a les 19h

La llibreria La Memòria de la Vila de Gràcia organitza el debat en línia sobre “Refugiats climàtics” on participaran Miguel Pajares i Ernest Urtasun, el dimecres 2 de desembre a les 19h al canal de YouTube de la llibreria.

En aquest debat conversaran al voltant dels temes del llibre Refugiats climàtics, migracions i crisi climàtica i un gran repte del segle XXI.

Pel que fa al llibre “Refugiats climàtics” de Miguel Pajares Alonso, mostra la dimensió dels impactes climàtics i analitza en profunditat els desplaçaments i les migracions climàtiques que ja s’estan produint i també les que poden produir-se en les pròximes dècades. Una anàlisi feta regió per regió, centrada en diverses zones de l’Àfrica, d’Àsia i de Llatinoamèrica. A més, el llibre tracta el dilema sobre la consideració de refugiades que han de tenir les persones que fugen dels impactes climàtics, i formula propostes, tant per a la lluita contra el canvi climàtic, com per a la gestió de les migracions.

Per a visualitzar el debat, fes clic a enllaç