Solidaritat i cooperació

Jornada sobre “La defensa dels Drets Humans: Què estem aprenent amb la pandèmia?”

En el marc de l’XI edició del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans, activistes d’arreu del món participen en el diàleg “Defensa dels Drets Humans: Què estem aprenent amb la pandèmia?” que es celebrarà el 15 de setembre a les 17h a l’auditori de Casa Amèrica Catalunya.
Jornada sobre “La defensa dels Drets Humans: Què estem aprenent amb la pandèmia?”
Cartell informatiu de la Jornada sobre “La defensa dels Drets Humans: Què estem aprenent amb la pandèmia?”

El 15 de setembre a les 17h a Casa Amèrica Catalunya es realitzarà la jornada semipresencial sobre “Defensa dels Drets Humans: Què estem aprenent amb la pandèmia?” que s’emmarca en l’XI edició del programa de Ciutats Defensores de Drets Humans del qual en formen part les tres entitats organitzadores de la trobada: Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Casa Amèrica Catalunya.

En aquesta jornada hi haurà intervencions presencials i virtuals, s’abordaran qüestions com les noves estratègies adoptades pels defensors i defensores en l’escenari advers per als Drets Humans provocat per la crisi global de la Covid-19 i les conclusions que se’n poden obtenir a partir de les experiències viscudes en aquest període.

Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya, moderarà aquesta conversa amb defensors i defensores dels Drets Humans de diversos països del món.

Hi intervenen:

  • Ruth Mumbi (Kènia), defensora dels drets de les dones i a una vida digna.
  • Manal Tamimi (Palestina), defensora del dret a la pau i a la llibertat de reunió i associació pacífiques
  • Susana de la Cruz (Mèxic), activista indígena de Chiapas impulsora del Col·lectiu de Familiars de Presos en Lluita.
  • Marta Nin, directora de Casa Amèrica Catalunya, donarà la benvinguda a l’acte i David Bondia, president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, introduirà la trobada. Xavier Masllorens, president de l’Institut Català Internacional per la Pau, clourà la sessió.

Per assistir a aquest acte cal clicar a enllaç

També es podrà seguir aquesta activitat a través del canal de Youtube i Facebook Live de Casa Amèrica Catalunya i al canal Youtube de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Més informació a: https://www.americat.barcelona/ca/defensa-dels-drets-humans--que-estem-aprenent-amb-la-pandemia-