Solidaritat i cooperació

Trobada virtual: Fòrum dels Drets Humans amb Karla Avelar

El 10 de desembre de 9 a 10h es farà una trobada virtual dins del Fòrum dels Drets Humans amb la Karla Avelar, defensora dels drets de la població LGBTI del Salvador.
Trobada virtual: Fòrum dels Drets Humans amb Karla Avelar
Cartell de la trobada virtual del 10 de desembre amb Karla Avelar

Des del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans han organitzat una sèrie d’intervencions al voltant del 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, una data que commemora el dia en què l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.

El mateix dia 10 de desembre de 9 a 10h es farà una trobada virtual amb la Karla Avelar, l’activista trans, defensora dels drets de la població LGBTI del Salvador refugiada a Suïssa actualment.

Aquesta trobada està dirigida a centres educatius i des del nostre municipi participarà l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Neus Català.

Amb aquests tipus d’iniciatives, es volen complir els objectius del projecte de Ciutats Defensores dels Drets Humans per visibilitzar i acompanyar la tasca de persones defensores dels drets humans i denunciar la persecució que pateixen a través de l’educació, la sensibilització i la incidència política i social per tal de millorar el coneixement, la promoció i la defensa dels drets humans.

Per realitzar la inscripció a la trobada, fes clic a enllaç

Teniu fitxes didàctiques per treballar prèviament.

Per més informació d’aquest projecte, podeu consultar la web