Solidaritat i cooperació

Webinar: “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”

Ciutats Defensores dels Drets Humans organitza la primera activitat de la XI Edició, el webinar “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina” que es realitzarà el 10 de juny de 17:30 a 19h i es retransmetrà pel canal de Youtube “Ciutats DDHH”.
Webinar: “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”
Cartell del Webinar: “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”

Des del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans han organitzat la primera activitat de l’Edició XI que consistirà en el webinar “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”.

Aquesta jornada pretén generar un espai d’anàlisis, reflexió col·lectiva i posada en comú de reptes, reivindicacions i propostes entre defensors i defensores que treballen per la defensa de la terra i el medi ambient a Amèrica Llatina.

El 10 de juny de 17:30 a 19h es retransmetrà pel canal de Youtube “Ciutats DDHH” i comptarem amb la participació de les defensores; Leiria Vay (Guatemala), la Karen Taxilaga (Mèxic), la Milena Florez (Colòmbia) i el Reynaldo Dominguez (Hondures).

La conducció de l’acte la farà el Miguel Pajares, president de la CCAR, Dr. en Antropologia social i autor del llibre “Refugiats climàtics: un gran repte del segle XXI”.

Amb aquests tipus d’iniciatives, es volen posar en valor i visibilitzar la tasca de les persones defensores de drets humans i ambientals, connectar les seves lluites per un món més just, equitatiu i sostenible, conèixer les seves estratègies de resistència i teixir xarxes de solidaritat, suport i protecció per fer front als diferents riscos i amenaces a què estan exposades.

Per a seguir el webinar, fes clic a enllaç

Nota a la web: https://ciutatsdretshumans.cat/2021/webinar-ddhh-ambientals/