Solidaritat i cooperació

XXII FIRA DE LA SOLIDARITAT PER LA COOPERACIÓ

Aquest mes d’octubre torna la Fira de la Solidaritat amb la seva 22a edició. El dissabte 1 d’octubre de 2022 de 17:30 a 21:30h a Plaça Catalunya, entitats de cooperació i solidaritat es reuniran en un espai de reflexió, que ens apropi a les diferents realitats que viuen les persones arreu del món.
XXII FIRA DE LA SOLIDARITAT PER LA COOPERACIÓ
Cartell XXII Fira de la Solidaritat i la Cooperació

El programa de l’edició XXII de la Fira de Solidaritat arriba a principis d’octubre per a treballar la pau i la no-violència a través de diferents iniciatives.

El dissabte 1 d’octubre de 17:30 a 21:30h se celebrarà la Mostra d’Entitats de Solidaritat i Cooperació a la Plaça de Catalunya on tindrem l’oportunitat de conèixer els projectes solidaris amb els quals treballen les entitats locals arreu del món. Serà un espai on poder parlar amb les entitats de cooperació internacional del municipi.

Les entitats que hi participen són:

Associació Amic de la Institució Claretiana; Associació de Veïns Barri Gavarra; Associació Catalana per la Pau; Creu Roja Cornellà de Llobregat; Cornellà Solidari; Fundació Pau i Solidaritat; IPI Associació Iniciativa Pro Infància; Associació Solidària Gent Teranga; Kawral Sukabe, Lucha contra la pobreza; Fundació Josep Comaposada-Sindicalistes Solidaris; Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador; Catratxhos, Associació de cooperació amb Honduras.

Coneix les entitats de cooperació internacional de la nostra ciutat amb el butlletí Cornellà, una ciutat solidària.

A més a més, durant la tarda hi haurà activitats programades per a tota la família, entre elles jocs gegants de fusta a càrrec de Ludiespai.

Per a finalitzar l’acte, tindrem l’actuació musical de 20:00 a 21:30h de Grooviyama, grup musical que es mou entre el funk i el pop, sense perdre mai l'energia del rock ni l'essència de la música negra.

Finalment, el divendres 7 d’octubre a les 18:30h a la carpa situada a Plaça Europa, es farà la conferència d’Ahmed Ettanji, periodista, cofundador i president del col·lectiu d’Équipe Média, un grup d’activistes i periodistes sahrauís que treballen de forma clandestina als territoris ocupats del Sàhara Occidental des de l’any 2009.

Per a més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT:

📍Mossèn Andreu, 17 (Oficina Jove de Cornellà)
📞93 376 28 00 o 630 825 811