Cultura

Factoria SI

20170429_Preestrena Factoria SI-15295.jpgEl programa Factoria SI és un espai que ofereix oportunitats a nous creadors escènics a canvi d'un retorn social per al municipi que permeti a la ciutadania gaudir de projectes innovadors. 

A través de Factoria SI, l'Ajuntament de Cornellà ofereix un espai d'assaig i de treball cooperatiu per a companyies teatrals perquè pugin presentar els seus espectacles a mode de work-in progress o fins i tot d'estrena, abans de presentar els seus espectacles oficialment. Com a contraprestació, els grups podran oferir assajos de portes obertes als grups de teatre aficionats de la ciutat o a instituts, fomentar xerrades sobre el món teatral, fer tallers per a la ciutadania, etc.

L'oferta es concreta en la disponibilitat d'un un espai ampli i polivalent per desenvolupar els processos de creació de les companyies, a més de posar a la seva disposició materials i infraestructures del centre (so, llum, etc).

 


20170125_Rdp Factoria SI-8158.jpgEl programa té com a seu l'Auditori de Sant Ildefons. Per a més informació i/o poder participar i optar a gaudir d’aquest espai d’assaig i treball, adreça la teva proposta a:

iconfinder-mail_183573.png sifactoria@gmail.com 

iconfinder-mail_183573.png cultura@aj-cornella.cat

Si vols assabentar-te de l’oferta d’assajos i representacions obertes a la ciutat, et pots adreçar a: 

iconfinder-mail_183573.png cultura@aj-cornella.cat  

iconfinder-language_326663.png Agenda del departament de Cultura