Cultura

Festa Major de Cornellà

20190621_concert Orquesta Mondragon-31288.jpg20190620_Ball Aliga-30439.jpg 20190622_Holi familiar-31941.jpg20190622_Nit Llum Selfies-25107.jpg La Festa Major de Cornellà de Llobregat és la cita lúdica més important de l'any a la ciutat. Se celebra coincidint amb la festivitat del Corpus, entre els mesos de maig i juny.

El gruix de l’amplíssima programació es concentra des del dijous de Corpus, amb el pregó, fins al diumenge, farcits de música, de cites culturals i familiars i sobretot de moltes i moltes activitats al carrer, gratuïtes, i a tots els barris, perquè tothom en pugui gaudir. A més dels concerts i altres activitats programades pel mateix Ajuntament, les entitats de la ciutat enriqueixen el programa festiu amb més de cent propostes.

 

 


CORPUS21-quadrat-agenda.jpgProgramació de la Festa Major de Cornellà

Al següent enllaç de l'agenda municipal podeu consultar la programació de totes les activitats de cada edició de la festa major. També hi podeu descarregar el programa en pdf. Esteu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

 

Consulta la programació a l'agenda municipal

Descarrega el programa de la Festa Major - Corpus 2021

El més destacat de la Festa Major - Corpus 2021 (properament) 

 

instagram.jpg  CulturaCornella  |  QueferaCornella

facebook.png  CulturaCornella  |  QueferaCornella

 


CORPUS-2021-diu-no-violencia-masclista-A4.jpgInformacions d'interès

Per unes festes igualitàries i lliures de sexisme i LGTBIQfòbia

Amb l'objectiu de promoure espais festius lliures de sexisme i disposar d’una eina per dur a terme una actuació coordinada en cas d’agressió, s'ha elaborat un  protocol d'actuació  per informar-se i saber com actuar en aquests casos. També podeu descarregar el cartell de la campanya -per col·locar-lo a les activitats que organitzeu- clicant la imatge de la dreta.