Cultura

Festa Major de Cornellà

20190621_concert Orquesta Mondragon-31288.jpg20190620_Ball Aliga-30439.jpg 20190622_Holi familiar-31941.jpg20190622_Nit Llum Selfies-25107.jpg La Festa Major de Cornellà de Llobregat és la cita lúdica més important de l'any a la ciutat. Se celebra coincidint amb la festivitat del Corpus, entre els mesos de maig i juny.

El gruix de l’amplíssima programació es concentra des del dijous fins a diumenge, farcits de música, de cites culturals i familiars i sobretot de moltes i moltes activitats al carrer, gratuïtes, i a tots els barris, perquè tothom en pugui gaudir. A més dels concerts i altres activitats programades pel mateix Ajuntament, les entitats de la ciutat enriqueixen el programa festiu amb més de cent propostes.

 

 

 

 

  


Programació de la Festa Major de Cornellà

Al següent enllaç de l'agenda municipal podeu consultar la programació de totes les activitats de cada edició de la festa major. També hi podeu descarregar el programa en pdf. Esteu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

Consulta la programació a l'agenda municipal

Descarrega el programa de la Festa Major 2020

 


Informacions d'interès

Per unes festes igualitàries i lliures de sexisme i LGTBIQfòbia

Amb l'objectiu de promoure espais festius lliures de sexisme i disposar d’una eina per dur a terme una actuació coordinada en cas d’agressió, s'ha elaborat un protocol d'actuació per informar-se i saber com actuar en aquests casos. També podeu descarregar el cartell de la campanya -per col·locar-lo a les activitats que organitzeu- clicant la imatge de la dreta.

 

 

Recomanacions per gaudir del Holi Dolly Festival

 • Vine vestit de color blanc i a més de seguir la tradició índia, aconseguiràs que ressaltin més els colors.
 • Posa't roba vella i gaudeix sense preocupar-te. La pols de colors es renta fàcilment.
 • S’utilitzaran colors d’origen natural. Aquests no acostumen a provocar al·lèrgia, no obstant protegeix-te la pell i els cabells.
 • Usa crema hidratant a la pell abans i després de la festa, facilitarà treure’t el color.
 • Vigila que la pols no t'entri als ulls, pots posar-te unes ulleres de sol o de piscina. També pots protegir-te el nas amb un mocador.
 • Hi haurà dos punts al parc on us vendran les bosses de colors. Recordeu no llençar-los fins que s’indiqui per megafonia des de l’escenari.
 • Respecta els espectadors que no hi vulguin participar.
 • Protegeix les càmeres i els mòbils amb un plàstic.
 • Tingueu paciència, espereu a què llancem els colors tots plegats per aconseguir un moment màgic.
 • Deixem l’espai el més net possible! Llenceu les bosses de colors buides als contenidors.
 • MÉS INFORMACIÓ I CONSELLS A: http://holidolly.com/preguntas-frecuentes