Cultura

Celebració del Dia Internacional de la Dansa a Cornellà

Celebració del Dia Internacional de la Dansa a Cornellà
Dia Internacional de la Dansa 2021

El 29 d'abril de cada any celebrem el Dia Internacional de la Dansa, des que el 1982 la Unesco ho establís seguint la iniciativa del Comitè Internacional de la Dansa amb l'objectiu de promoure aquesta disciplina artística a tot el món.

En aquesta nova edició 2021 les escoles de dansa de Cornellà: Escola de Dansa Amparo Ruiz, Dance Team, The Puppets- Patronat Cultural i Recreatiu; Absolute Dance; Escola de Dansa Eva Gris i Star Dance Studio faran una mostra de peces de dansa el proper dissabte 1 de maig al pati de l'escola Torre de la Miranda. La jornada se celebrarà en l’horari de 10 h a 14 h amb un aforament limitat i restringit, on es donarà prioritat com a públic als amics i familiars de les escoles participants, per tal de seguir els protocols de seguretat de la Covid’19.

La dansa és tant una forma d'art com un mètode de comunicació en les cultures de tot el món, i és practicada per milions de persones. Amb aquest Dia Internacional, es pretén aproximar l'Art i la Cultura de la Dansa a la ciutadania, per animar-la a acudir a espectacles, a practicar-la tant si són professionals com no, i així  promoure aquesta disciplina i donar-li un reconeixement dins la nostra societat.

DATA: Dissabte 1 de maig 2021

HORARI: 10:00h a 14:00h

LLOC: Pati escola Torre de la Miranda

Més informació a:  cultura@aj-cornella.cat