Cultura

Cicle de concerts d’artistes locals a l’Espai Música de Prop

L’Ajuntament de Cornellà continua recolzant el talent local amb un nou cicle de concerts que es podran seguir en streaming a les xarxes de @culturacornella.
Cicle de concerts d’artistes locals a l’Espai Música de Prop
Espai Música de Prop

Durant aquest mes de novembre l’Espai Música de Prop ens oferirà sis concerts d’artistes de la nostra ciutat, que podrem gaudir en directe des dels comptes d’Instagram i Facebook de @culturacornella. Aquest cicle de concerts es desenvoluparà en tres dates i amb programa doble en cada una d’elles.

Degut a l'incertesa de l'estat global en el qual ens trobem, els concerts s'emetran per xarxes però, si la situació ho permet*, s'obriran localitats per poder assistir-hi de forma presencial. Si es dóna aquest cas, pots aconseguir les teves invitacions escrivint al mail: cultura@aj-cornella.cat. Per tal de saber si finalment serà possible l'assistència de públic, segueix les xarxes social de @culturacornella, així com les actualitzacions de la web municipal www.cornella.cat.

Dissabte 14 de novembre

19.30h Dexist (Post-punk, Synthwave)

20.20h Pequeño Hombre Cohete (Pop Rock)

Divendres 20 de novembre

19.30h Carla Collado (Música d’Autor)

20.20h Sense Nom (Rumba, Ska i Pop Rock)

Dissabte 28 de novembre

19.30h Tittyshev (Shoegaze / Dreampop)

20.20h Audiolepsia (Rock instrumental, post-rock)

*ACTUALITZACIÓ: les noves mesures permeten l'assistència de públic al concert de Tittyshev i Audiolepsia del pròxim dissabte 28 de novembre. L'accés és gratuït sota reserva prèvia al mail cultura@aj-cornella.cat, indicant el nombre de localitats desitjades, així com el nom i el telèfon de totes les persones assistents.

Cicle de concerts d'artistes locals

Malauradament les circumstàncies excepcionals d’aquest any han impedit que es pugui celebrar el “Festival de Música de Prop” amb normalitat, però des del Departament de Cultura s’ha volgut dur a terme aquesta iniciativa que, en certa forma, dona continuïtat al recolzament de la cultura cornellanenca dels cicles Esmorzar Cultura o la recent crida d’artistes musicals Sonoritza’t 08940.