Cultura

Comença la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb la meitat de l’aforament habitual

L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa i l’Auditori Sant Ildefons estan desitjant tornar a la normalitat després d’aquests mesos d’aturada per la crisi sanitària i a finals d’aquest mes, tornaran a apujar el teló. Això sí, ho faran al 50% de la seva capacitat habitual

L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa i l’Auditori Sant Ildefons estan desitjant tornar a la normalitat després d’aquests mesos d’aturada per la crisi sanitària i a finals d’aquest mes, tornaran a apujar el teló. Això sí, ho faran al 50% de la seva capacitat habitual amb la finalitat de garantir la distància física de seguretat dels seus espectadors i espectadores. D’aquesta manera, els tres escenaris adaptaran les normes de seguretat a les seves instal·lacions per a evitar contagis de COVID-19 i, a banda de la distància de seguretat, també s’obligarà als seus usuaris i usuàries a portar mascareta i a desinfectar-se les mans.

Pels aquests tres escenaris de Cornellà passaran artistes com Manu Guix, Miki Núñez, Blaumut, Joan Pera, Tortell Poltrona, Dàmaris Gelabert, El Sevilla o Quim Masferrer – a L’Auditori de Cornellà-; Egon Soda o Pau Roca –a la Sala Ramon Romagosa-; i la companyia Príncep Totilau – a l’Auditori Sant Ildefons-, entre molts altres.

Les entrades ja estan a la venda a www.entradescornella.cat i a http://www.auditoricornella.com/comprarentrades amb nous abonaments i descomptes per a fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. D’aquesta manera, s’aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada. En el cas de les entrades infantils pels espectacles familiars, la reducció serà de la meitat. Els menors de 25 anys estrenen també baixada de tarifes amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l’espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs, etc… tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l’edat de l’espectador. També es posa en circulació diferents tipus d’abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per a propiciar que la cultura arribi a tothom.