Cultura

Cornellà celebra aquest març els Dies Mundials del Teatre i la Poesia

Durant tot el mes de març, Cornellà es convertirà en l'epicentre de les arts literàries i escèniques, ja que, a més de les programacions habituals del festival Dansa Metropolitana i el Cornellà Escènica, s'hi sumen les celebracions del Dia Mundial del Teatre i el Dia Mundial de la Poesia.

Dia Mundial del Teatre

El Dia Mundial del Teatre se celebra anualment el dia 27 de març. A Cornellà, del 15 al 28 de març, es duran a terme tot d'activitats amb accés gratuït, coordinades per la Montserrat Orozco Cees, del grup Microcornellateatre i en les que hi participen agrupacions, institucions i col·lectius vinculats al món del teatre.

Podeu consultar tota la programació AQUÍ.

Dia Mundial de la Poesia

Com cada any, la primavera arriba el 21 de març acomiadant l'hivern però també donant la benvinguda a un dia ben especial... el Dia Mundial de la Poesia! Per festejar aquest dia l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat aposta per celebrar la diada amb un recital híbrid entre poesia i música.

L'acte es farà el dia 25 de març, a les 19:30, a l'Auditori de Sant Ildefons. Comptarà amb l'actuació de les poetes Ester Andorrà, Laura Carretero, Paula S. Piedad, Carlos Oyague, la cantautora Marta Gin i la col·laboració de la Asociación Poetas de Cornellá. Per assistir al recital caldrà fer una reserva prèvia enviant un mail a cultura@aj-cornella.cat