Cultura

Cornellà commemora el Dia Mundial del Teatre

El Dia Mundial del Teatre se celebra el 27 de març i va ser creat per l'Institut Internacional del Teatre (ITI) l'any 1961. El seu objectiu principal és donar a conèixer el que representa el teatre per a la cultura a nivell mundial.

Per aquest motiu, a Cornellà hi ha programades activitats diverses gratuïtes per gaudir de les arts escèniques a la ciutat. Al Castell de Cornellà, el mateix dia 27, a les 19 hores, es farà un acte commemoratiu que inclou un col·loqui de Miquel Simó (actor del programa Polònia de TV3 i d'ImproBarcelona), la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre, escrit per Ignasi Guasch (actor i director de teatre cornellanenc), i tot seguit l'espectacle de teatre musical "Broadway a Cornellà" a càrrec de Susana Muñoz i Òscar Garcia. Presenta i coordina l'acte Montserrat Orozco Cees.

A més, teniu altres propostes teatrals a les sales de la ciutat durant la setmana, com ara a l'Auditori de Sant Ildefons, diumenge 2 d'abril, a les 12 hores, fan l'obra "Entre peus i mans" de la  Cía Camut Junior. Un espectacle enèrgic, dinàmic i divertit, on per mitjà del llenguatge universal del ritme, el públic es converteix en un element més amb la seva participació. I a les 19 hores a la Sala Ramon Romagosa fan "Peyu: L’home orquestra", un recull dels seus millors textos i per suposat du a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumatsConsulteu a la web la venda d'entrades.

També, la Sala Padró (C. Torras i Bages, 62), els dies 1 i 2 d'abril, a la tarda, presenten "El jovencito Frankenstein"(El musical que NO vols veure), de la Companyia Atornillados Teatro, la història que tothom coneix però amb un final inesperat. I el diumenge 2 d'abril, a les 13 hores, un espectacle a taquilla inversa. Si us agraden els monòlegs, el no us podeu perdre la segona edició de l'Open Mic de Comèdia de Sala Padró, una espècie de gimnàs per als còmics, on proven els seus monòlegs davant del públic