Cultura

"Dones cantautores de Cornellà", un dels espectacles itinerants especials d'aquestes festes

Espectacles itinerants omplen la ciutat d'ambient festiu.

Una de les propostes que formen part de l’agenda “Hola Nadal” són els espectacles de dinamització itinerants. Aquesta activitat és similar a la que ja es va portar a terme durant la Festa Major i, sobre camions adaptats amb actors, actrius, músics i cantants, hi hauran diferents espectacles que circularan pels principals eixos comercials de Cornellà.

D’aquesta manera, fins al 5 de gener, s'organitzaran aquestes actuacions sobre rodes. En un primer torn, del 15 al 19 de desembre, aquests espectacles s’han portat a terme únicament en horari de tarda; i des del 21 fins al 5 de gener, hi haurà dos torns, de matí i de tarda, de dues hores de durada cadascun.

L’objectiu d’aquest programa d’actuacions és mantenir les activitats de dinamització tradicionals, però garantint les actuals mesures de seguretat antiCovid-19, que demanen evitar aglomeracions i mantenir les distàncies de seguretat.

Cada dia, hi haurà activitats de dinamització, però s’han programat tres actuacions especials:

  • Dissabte, 19 de desembre a la tarda. Dones cantautores de Cornellà: Alexandra Larios, Paula Rodríguez, Carla Collado y Sara Alva
  • Dimecres, 23 de desembre a la tarda: Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de les escoles de cant de Cornellà
  • Dissabte, 2 de gener de 2021 al matí: Concert a càrrec dels guanyadors/es i finalistes del concurs La Veu de Cornellà

NOTA IMPORTANT: Per la situació de pandèmia mundial, és important evitar aglomeracions entorn d’aquests espectacles, mantenint sempre la distància de seguretat.