Cultura

El cicle "Cultura en família" torna als carrers de Cornellà amb dos espectacles per a tots els públics

Aprofitant el bon temps primaveral, el cicle Cultura en família torna als carrers de Cornellà amb dos espectacles amb accés lliure per a tot tipus de públics.

Diumenge 15 de maig a les 12h a la plaça Europa

Cia. Ambauka: De cap per avall

L’espectacle  inclou les cançons del nou disc i algun dels hits anteriors del grup com “La Llegenda de Sant Jordi”, és una suma de festa, tendresa, connexió, compromís, reflexió i molta música. Un concert canyero i participatiu, pensat per a tota la família, amb el qual Ambauka us convidarà a capgirar-ho tot i posar el mon cap per avall.

Diumenge 29 de maig a les 12h al carrer Avellaner

Cia. Vdebanana: Los Mutandine

Els Mutandine, tres germans mafiosos de poca munta, apareixen a la plaça, amb la mateixa aparença, igual vestuari, idèntic bigoti, clòniques ulleres i bessons barrets. Ningú sap què fan o cap a on van.

Solament diferenciats per la seva estatura, que resulta ser inversament proporcional a la seva maldat, edat i intel·ligència.

La seva estètica italiana i la seva preparació física deixen intuir el públic que seran partícips del típic espectacle de circ, però res més lluny, això és diferent, això és... una altra cosa.