Cultura

Espectacles per a gaudir en família durant el juliol

Durant tot el mes de juliol, a més de la programació escènica i musical dins de les Nits d'Estiu, també tindrem tres espectacles pensats per gaudir en família.

En tots tres l'accés serà lliure i per ordre d'arribada, l'aforament limitat i amb control a l'entrada. 45 minuts abans de l'inici de cada activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 5 per persona).

PROGRAMACIÓ:

Cia. Kanbahiota: La Coquette.

Dissabte 3, a les 19 h - Escola Els Pins

Dos personatges vinguts dels anys 50 es sorprenen amb el món que es troben. La gran artista "Coquette" i el seu partenaire hauran de treballar de valent per tirar l'espectacle endavant.

Espectacle per a tots els públics amb humor, circ i molta diversió.

Cia. Guga & Silvia: Here we go!

Dissabte 10, a les 19 h - Plaça Europa

"Here we go!" és un espectacle per a tots els públics, on petits i grans gaudiran d'en Guga, un increïble acròbata, i la Silvia, la companya optimista, equilibrista i el que faci falta.

L'espectacle està ambientat en la dècada dels 90 y barreja circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s'ha de dir, molt de glamur.

Quim Arnal - Niti i el Lleó

Dissabte 24, a les 19 h  - Anfiteatre de Can Mercader

El Pirata Kim ens fa viatjar al vell i encantador continent africà a través de la història de "Niti i el Lleó", un conte teatralitzat que narra una bonica història d'amistat i superació.