Cultura

Gaudeix de les activitats culturals de Cornellà amb responsabilitat

La ciutadania té a la seva disposició algunes propostes culturals al municipi, com ara la visita d’exposicions i de museus, o els recorreguts i els itineraris naturals que sovint es proposen en aquest portal digital. És important, però, que aquestes propostes es gaudeixin amb responsabilitat per part dels cornellanencs i cornellanenques, amb la finalitat d’evitar contagis del virus i rebrots

Tot i la situació d’inestabilitat per la crisi de la Covid-19, la ciutadania té a la seva disposició algunes propostes culturals al municipi, com ara la visita d’exposicions i de museus, o els recorreguts i els itineraris naturals que sovint es proposen en aquest portal digital. És important, però, que aquestes propostes es gaudeixin amb responsabilitat per part dels cornellanencs i cornellanenques, amb la finalitat d’evitar contagis del virus i rebrots.

Les normes de seguretat a l’hora d’entrar en recintes tancats com museus, biblioteques i d’altres equipaments culturals són els següents:

  • ÚS OBLIGATORI DE LA MASCARETA: de la mateixa manera que és obligatòria portar-la en l’espai públic entre les persones majors de 6 anys, també és d’obligat compliment portar-la a l’interior d’aquests recintes per la seguretat dels usuaris i usuàries i dels treballadors i treballadores d’aquestes instal·lacions.
  • RENTAT DE MANS: a les entrades de tots els equipaments culturals i en diferents punts d’aquests edificis, hi han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic per a garantir la higiene de la ciutadania
  • DISTÀNCIA FÍSICA DE SEGURETAT: és important mantenir una distància física entre la resta d’usuaris i d’usuàries dels equipaments culturals d’1’5 m per a evitar el contacte entre les persones.
  • GRUPS REDUÏTS: es recomana que aquestes propostes culturals, com visitar exposicions o participar dels itineraris naturals o de les gimcanes familiars es facin en grups reduïts de persones de NO MÉS DE 10 PERSONES, preferiblement del mateix nucli familiar. L’objectiu d’aquesta restricció és limitar el cercle de possibles contagis de la malaltia.

Si tots i totes som responsables i seguim aquests consells i aquestes normes de seguretat, podrem mantenir aquesta nova normalitat i seguir gaudint de la cultura local.