Cultura

L’Ajuntament de Cornellà continua recolzant el talent local amb un nou cicle de concerts dins de 'l’Espai Música de Prop'

El nou cicle de concerts d’artistes de Cornellà, dividits en tres dates, es tornarà a celebrar a l’Auditori de Sant Ildefons.

El passat novembre de 2020 l’Ajuntament de Cornellà va organitzar el primer cicle de concerts sota el paraigua de l’Espai Música de Prop, i ara, el mes d'abril torna una nova edició en la que es podrà gaudir d’estils tan diversos com el soul, el pop d’autor o ritmes urbans contemporanis com, per exemple, el trap, de la mà de grups locals.

L’accés als concerts serà gratuït i amb aforament limitat per tal de complir amb les normatives de seguretat actuals. Per reservar les entrades cal enviar un mail a cultura@aj-cornella.cat a partir del dia 6 d’abril de 2021, indicant la data dels concerts als quals es vol assistir, el nombre de localitats desitjades (un màxim de 4 per reserva), així com el nom, cognoms i telèfon de la persona que realitzi la reserva.

PROGRAMACIÓ:

Dissabte 17 d’abril, 19:30 h.
The Soulcat (Soul, rock, blues)
SatéLites (Indie pop)

Dissabte 24 d’abril, 19:30 h.
Flak PSK + Lil Blezz + Distintos Crew (Trap, R&B, House)

Divendres 30 d’abril, 19:30 h.
Marta Gin (pop)
Nnesh Wild (pop)

L’Espai Música de Prop té la voluntat d’oferir un espai amb condicions tècniques i econòmiques professionals a artistes de la nostra ciutat, posant en valor el patrimoni cultural de la mateixa, i complementa la voluntat de l'Ajuntament d’apostar pel talent local, que ja tenia cabuda en altres programacions musicals com la Festa Major o les Nits d’Estiu.

D’una altra banda, també cal remarcar que alguns dels artistas que formen part del cicle han estat programats després d’haver-se inscrit al programa Sonoritza’t, del qual podeu trobar més informació en AQUEST ENLLAÇ i que ben aviat comptarà amb els seu propi espai públic a la web municipal.