Cultura

Nadal 2020 i Reis 2021, unes festes molt especials que no poden faltar

Cornellà ha preparat nombroses activitats adaptades a les limitacions de la Covid-19 que s'encetaran aquesta setmana amb la festa d'encesa dels llums de Nadal.

Cornellà entra al mes de desembre i això significa que s'acosten les festes de Nadal i també és més a prop la Nit de Reis. Unes festes molt especials, que aquest any s'han hagut de reformular per les circumstàncies difícils que estem vivint, amb les diferents mesures de seguretat i restriccions necessàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19. 

Però això no impedirà que Cornellà segueixi celebrant les festes de Nadal i els infants de la ciutat ja es puguin preparar per a la Nit de Reis. Aquesta setmana, hi ha les primeres activitats, com la festa d'encesa dels llums de Nadal (dijous 3, 18.45 hores), en què tots els infants podran ajudar i col·laborar des de casa seva, a través de les xarxes socials. La fada Ondina també ha començat aquesta setmana a deixar "kits màgics per a festes" als col·legis de la ciutat i a transmetre el missatge del Mag Maginet: que els Reis arribaran sense cap mena de dubte el dia 5 de gener de 2021 a Cornellà, encara que els haurem de fer una rebuda una mica diferent.

 

Tota la informacio sobre les activitats de Nadal 2020 i Reis 2021 a Cornellà

Descarrega l'Agenda d'activitats de Nadal i Reis en pdf