Cultura

Teatre, màgia, música i clown per gaudir de la primavera en família.

El pròxim dissabte 15 de maig es duran a terme tres espectacles familiars simultàniament a tres espais de la nostra ciutat. Teatre, màgia, música i clown són algunes de les disciplines artístiques de les quals podrem gaudir als barris de la Gavarra, Almeda i Fontsanta Fatjó.

L'accés a totes tres activitats és gratuït i amb aforament limitat. No cal inscripció prèvia, ja que es farà per ordre d'arribada. 45 minuts abans de l'inici de cada activitat es procedirà a repartir les entrades per poder accedir a l'espai. Cada persona podrà optar a un màxim de 5 entrades (demanem responsabilitat i respecte a la resta de públic a l'hora de sol·licitar entrades). Abans d'accedir a l'espai es procedirà a la presa de temperatura, l'aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

Programació:

Altres Pobles, Altres Contes: Fàtima, la filla del carboner - Dissabte 15 de maig, 12:00 h, escola Mediterrània

Fàtima, la filla del carboner és un conte tradicional amazic teatralitzat, en el qual les paraules, la música i els enigmes s'entrellacen per mostrar-nos alguns bonics costums i tradicions del Magrib.

Txema Muñoz: Extra Extra - Dissabte 15 de maig, 12:00 h, escola Suris

Un peculiar repartidor de diaris es passeja per pobles i ciutats del món sencer repartint bones notícies. Va d'un lloc a un altre amb la seva bicicleta i la seva motxilla carregat d'humor i fent el trapella, fent jocs de màgia impossibles sense dir una sola paraula.

Jam: Hats - Dissabte 15 de maig, 12:00 h, amfiteatre del Parc de Can Mercader

Una vida acomodada o una vida somiada. Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t'aturi! Pensa, creu i atreveix-te.

Inspirant-se en els clowns tradicionals i les arts de carrer, la companyia JAM ens convida a unir-nos al seu món únic, que gira entorn de la imaginació, el riure i les emocions.

Aquest programa triple, alhora, serveix d'avançament per als dos actes de cloenda dels cicles Cornellà Escena i Cultura en Família que se celebraran els pròxims 22 i 29 de maig, respectivament.

ATENCIÓ! Els espais tenen poca ombra. Recordeu protegir-vos del sol (porteu una gorra) i hidratar-vos.