Cultura

La Fada Ondina envia un missatge als nens i nenes de la ciutat!

El missatge es podrà veure en aquesta pàgina web i també a través de les xarxes socials @queferacornella i @culturacornella.

La situació especial que estem vivint derivada de la pandèmia de la Covid-19, ha motivat alguns canvis en la celebració local d’aquestes festes. Un exemple són les visites que, habitualment per aquestes dates, portava a terme la Fada Ondina en les escoles bressol i centres d’educació infantil i de primària de la nostra ciutat. Aquest any, la fada més famosa de la ciutat s’ha hagut d’adreçar als nens i nenes de manera remota, a través de les pantalles. Des del 9 de desembre, s’estan portant a terme aquests visionaments en els col·legis de la localitat, però amb la voluntat que el missatge arribi a tots els infants del municipi, inclosos els no escolaritzats a Cornellà, la Fada Ondina ha gravat un missatge.

CLICKA AQUÍ PER A VEURE EL MISSATGE DE LA FADA ONDINA

L’Ondina pretén tranquil·litzar als més petits, assegurant que el Mag Maginet treballa amb molta determinació perquè els Reis Mags d’Orient arribin el pròxim 5 de gener a la ciutat, com cada any. A més, la Fada, molt contenta i plena de la màgia de Nadal, assegura que tota la ciutat ja està preparada per a celebrar aquests dies tan especials. La fada, a més, no està sola i presenta per primera vegada un company d’aventures!

Paral·lelament a les visites telemàtiques de la Fada Ondina a les escoles de la ciutat, els alumnes cornellanencs reben, per primera vegada a les aules, el seu LOT MÀGIC, format per l’element màgic d’aquest any, que ajudarà a Ses Majestats a arribar al municipi la Nit de Reis, i, molt important, per una carta escrita pel mateix Mag Maginet assegurant que l’arribada del Melcior, Gaspar i Baltasar és imminent.

L’element màgic també es pot adquirir en els punts habilitats al costat dels Arbres dels Desitjos repartits pels diferents barris del municipi. L’element d’enguany és un objecte lluminós que es pot personalitzar. Si voleu fer que aquest objecte sigui únic i especial, li podeu afegir una campana o picarols, el podeu decorar amb gomets o amb dibuixos divertits, cintes... Després, el podreu ensenyar als Reis el 5 de gener quan els aneu a veure a la seva ‘plantada’, i també deixar-lo encès a casa vostra a la nit per a fer que, entre tots, la Nit de Reis a Cornellà sigui tan lluminosa com l’estel d’Orient.