Esports

Activitat física responsable i segura a Cornellà

Propostes d'activitats físiques saludables
Activitat física responsable i segura a Cornellà
Activitat saludable, passejar a l'aire lliure.

L’activitat Física és una eina per millorar la salut que prevé moltes malalties, per això, l’àrea d’esports us recomana activitats com passejar, córrer o anar en bici pels diferents entorns a l’aire lliure de la ciutat.

Aprofitar el temps d’oci per fer activitat física en companyia, amb grups de convivència estables o en de manera individual, millora la salut mental i afavoreix l’estat d’ànim, per això, us proposem les següents activitats esportives.

  • Passejar o córrer, hi ha 4 circuits de sentit únic per evitar creuaments amb altres usuaris/es. Al parc de Can Mercader amb 2 alternatives, una d’1km i un altre ruta més llarga d’1,4km. Al parc del Canal de la Infanta amb un recorregut d’1km. Al parc de Can Corts amb una distància d’1,5km. I a la zona del barri Riera als horts urbans d’1,3km.
  • Anar sobre rodes, en bicicleta, patinet, patins o skate, pots escollir entre 4 circuits ubicats als barris d’Almeda, Riera, Centre i Sant Ildefons

Però recorda mantenir la distància amb altres ciutadans i ciutadanes, fer ús de la mascareta sempre que l'activitat no sigui d'alta intensitat, rentar-se les mans sovint i respectar els recorreguts preparats per l'Ajuntament circulant sempre per la dreta.