Esports

Activitats aquàtiques

20130223_Campionat natacio ECU-14287.jpg

A Cornellà de Llobregat hi ha tres piscines públiques, equipaments que tenen com a finalitat l'obertura del medi aquàtic a la ciutadania de Cornellà com a alternativa a la millora de la salut, qualitat de vida, mitjà educatiu, etc. Aquí hi tenen cabuda la natació utilitària/salut/terapèutica, natació competitiva, natació escolar.

La piscina de Can Millars és un equipament municipal, que acull un gran ventall d'activitats, des l'ús per part d'abonats i accés lliure amb entrada, a cursets, a activitats de natació escolar i extraescolar. També acull natació competitiva, ja que és la seu del Club Natació Cornellà, i hi entrena el Club Triatló Cornellà.

Cornellà disposa a més de dos complexos esportius públics dotats de piscina, gestionats per l'empresa municipal Procornellà:

 • Parc Esportiu Llobregat. Disposa, entre d'altres serveis, d'una piscina coberta que funciona tot l'any i d'una zona de bany a l'aire lliure que obre durant el període d'estiu.
 • Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Disposa, entre d'altres serveis, d'una piscina coberta que funciona tot l'any i de dues piscines (una de les quals de mida olímpica) a l'aire lliure, que obren durant el període d'estiu

 

 


Piscina de Can Millars

Característiques:
· Piscina de 25x16.67 m, profunditat mitjana 1,9 metres. Temperatura 28º.
· Piscina clapoteig de 11.50x7.50 m, profunditat mitjana 0,50 metres. Temperatura 32º.

 

iconfinder-location_211767.png Carrer Bonavista, 70
 iconfinder-telephone_134148.png   93 474 29 37
iconfinder-mail_183573.png piscina@aj-cornella.cat

Horaris:
De dilluns a divendres de 7:30 a 22:00 hores. Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores.
Oberta tot l'any (excepte el mes d’agost, una setmana per Setmana Santa, una per Nadal i les festes oficials).

 

20180602_Estrena piscina Can Millars-4920.jpgACTIVITATS AQUÀTIQUES UTILITÀRIES/SALUT

 • Adults (majors de 16 anys): Objectius estructurats en tres nivells d’adaptació al medi essent el denominador comú :  l’adaptació i el domini del medi aigua, amb l’ introducció d’elements de millora de la tècnica d’estils, waterpolo, salvament i socorrisme i sincronitzada.
 • Gent Gran (majors de 65 anys): Iniciació i domini del medi.
 • Petits (3, 4, 5 anys) en horari extraescolar: Adquirir coneixements específics de les activitats aquàtiques utilitàries (seguretat i autonomia ) així com millora de les capacitats cardiorespiratòries, coordinació muscular,capacitats sensorials i psicomotrius, millora de la coordinació,  l’equilibri i el coneixement de l’espai.
 • Infantils (6 a 15 anys): Programació dirigida a l’adquisició d’autonomia i desenvolupament  tècnic coordinat amb objectius psicomotrius, de desenvolupament personal i lúdics.
 • Vine a fer esport salut (Adults i gent gran).

 

ACTIVITATS AQUÀTIQUES TERAPÈUTIQUES

 • Nadons (6 mesos a 3 anys). Experimentació motriu i adaptació al medi aigua
 • Infantils (de 6 a 14 anys) i Adults (15 a 65 anys): Les sessions s’individualitzen en funció de les patologies del usuaris i les especificacions de l’equip mèdic. 
 • Infants i Joves (de 3 a 18) amb capacitats diferents: per facilitar la integració de les persones amb capacitats diferents al pla d’activitats aquàtiques de la piscina municipal Can Millars. Per assistir-hi serà necessari un acompanyant de suport.

 

ACTIVITATS AQUÀTIQUES ESCOLARS EDUCATIVES

 • Activitat escolar segons edat: Petits 3 a 5 anys,  Infantils 6 a 12 anys i Secundària.  Integrades al pla educatiu de l’escola.
 • Activitats extraescolar segons edat: Petits 3 a 5 anys,  Infantils 6 a 12 anys i Secundària. Organitzades per a les AMPA's.
 • Fica't a l'Aigua (Educació Especial). Dirigida a alumnes de 6 a 18 anys, integrada dins del  pla educatiu  de l'escola.

 

Per causa de la COVID-19, la programació es pot veure afectada per les mesures sanitàries.