Esports

ELS ATLETES DEL CORNELLÀ ATLÈTIC ENLLUERNEN EN ELS PASSATS CAMPIONATS D'EUROPA I DEL MÓN

ELS ATLETES DEL CORNELLÀ ATLÈTIC ENLLUERNEN EN ELS PASSATS CAMPIONATS D'EUROPA I DEL MÓN
Rebuda del Jaime Guerra i el Jan Badia a l'Estadi Municipal Pilar Pons (Fotografia de Teo Tovar)

En els campionats d'Europa d'atletisme en categories S20 i S23 celebrats el passat mes de juliol, tres van ser els atletes del Cornellà Atlètic que obtingueren la mínima de participació per representar la selecció espanyola. En la categoria S23, en Jaime Guerra, atleta entrenat per la Maria Duran, va obtenir la 5a plaça en llargada amb un gran concurs que va tocar el zenit quan en la classificatòria va assolir els  7.96 m, una fita a l'abast de molt pocs atletes de la seva categoria.

Rebuda del Paul McGrath a l'Estadi Municipal Pilar Pons amb el Regidor d'Esports Enrique Vanacloy (Fotografia de Teo Tovar)

En la categoria S20, van participar en Jan Badia (entrenat per Carles Castillejo) que va caure a les eliminatòries i en Paul McGrath (entrenat per Alejandro Aragoneses), tot un campió d'Europa que va demostrar la seva solvència i categoria arribant sol a meta després d'una cursa molt intel·ligent que li va permetre aconseguir l'or. Però l'èxit no es va acabar aquí. Al campionat del món celebrat a Nairobi, en Paul va assolir aquest mes d'agost la medalla de bronze. Sense dubte un colofó a una temporada excepcional.