Esports

Senyalització als parcs per facilitar el compliment de les mesures de seguretat

L'Ajuntament de Cornellà ha senyalitzat diferents espais públics de la ciutat perquè les persones que hi fan esport o que hi passegen vagin sempre en un sentit determinat

L'Ajuntament de Cornellà ha senyalitzat diferents espais públics de la ciutat perquè les persones que hi fan esport o que hi passegen vagin sempre en un sentit determinat i així facilitar el mantenir la distància social de seguretat entre persones, fonamental per evitar la propagació de la malaltia COVID-19.

Aquestes senyalitzacions s'han col·locat, en primer terme, als parcs de Can Mercader, de Can Corts i del Canal de la Infanta, i als camins rurals de la zona dels horts. També faciliten saber als usuaris la distància que poden arribar a recórrer: al parc del Canal de la Infanta és 1 quilòmetre, a Can Corts 1,5 km, a la zona dels horts 1,3 km, i a Can Mercader hi ha dues vies senyalitzades, d'1 i d'1,4 km.

 
 

Itineraris saludables per la ciutat

Recordeu que també disposeu a la web municipal d'una guia amb itineraris saludables per la ciutat, amb diferents recorreguts i la possibilitat de conèixer una mica millor cada barri a mida que passegeu. Un seguit de propostes que ens proposen els senzills reptes de caminar, descobrir, fer salut i viure millor.