Esports

Temporada esportiva 2021-2022

Tornada a la normalitat a gairebé totes les competicions, però de tota manera des de l'Ajuntament de Cornellà volem seguir destacant l’esforç i el treball que desenvolupen els esportistes, clubs i entitats de la ciutat durant tota la temporada. Recollim un resum d’aquesta activitat amb les imatges i comentaris fets pels respectius clubs.

Feu clic a qualsevol imatge de la galeria i podreu veure-les en format presentació.

Galeria d'Imatges

CLUB AGILITY CORNELLÀ. Ascens de Furia a Grau 1 i Goku està a punt de classificar-se per al Campionat d’Espanya d’Agility. Tap, Sirius i Luna han debutat en Precompetició.
ASSOCIACIÓ DE CLUBS DE PETANCA DE CORNELLÀ. Aquesta temporada volen fomentar la petanca en l’àmbit escolar i organitzaran una setmana de portes obertes a tots els clubs per divulgar aquesta pràctica esportiva.
BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ. L’equip sènior ha guanyat la fase regular i ha assolit la plaça a Segona catalana.
CLUB D'ESCACS CORNELLÀ. Aquesta temporada hi ha hagut un rècord de participants i s’han presentat per primera vegada al Campionat de Catalunya per equips, aconseguint molt bons resultats.
CLUB ESPORTIU CORNELLÀ. L’equip d’Hoquei Patins Infantil Aleví ha guanyat la Copa de campiones de lliga Consell. És un equip que es va iniciar fa just un any amb nois i noies.
CLUB NATACIÓ CORNELLÀ. Totes les categories han obtingut importants marques, amb un total de 66 medalles individuals, de les quals 11 han estat d’or, i 8 trofeus de relleu.
CLUB PÀDEL CORNELLÀ. Ascens a 1a de la Lliga Catalana dels equips Femení i Femení B i ascens al grup C de l’equip Interclubs Femení B.
ESPORT CICLISTA CORNELLÀ. Aquesta temporada ha celebrat el seu 30è aniversari mantenint el seu objectiu de fomentar el ciclisme entre la ciutadania.
CORRESOLIDARIS. Continuen amb el seu compromís d’organitzar esdeveniments esportius amb caràcter solidari.
UE SANT ILDEFONS. Destaca el gran creixement de tots els equips i l’ascens de categoria a Preferent del Cadet A.
FARTUCS BITLLES CATALANES. Ha viscut la millor temporada de la seva història amb 5 podis als Campionats de Catalunya Individuals, i ha esdevingut el segon millor club.
CORNELLÀ ATLÈTIC. Entre tots els seus èxits, destaca que l’Absolut Masculí competirà a la Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional d’atletisme, i formarà part dels 16 millors equips d’Espanya la propera temporada.
CLUB TRIATLÓ CORNELLÀ. Continuen entre els 5 millors equips de Catalunya femenins i masculins en categoria absoluta i han creat la secció de Para triatló amb entrenaments inclusius.
UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE CORNELLÀ. Lucia Miranda va participar en el test de la IFSC.