Polítiques de família

Assessorament a les AFA/AMPA

20181005_Jornades Millorem Educacio-21387.jpgLes Associacions de Familiars d'Alumnes i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AFA/AMPA) són col·lectius degudament organitzats de mares i pares, que opten per intervenir activament en l’educació dels seus fills i filles, a partir de la seva participació en els centres escolars, d’una forma eficaç i democràtica.

L'Ajuntament de Cornellà ofereix un servei d’acompanyament i suport logístic i tècnic en relació a la constitució i renovació de la seva junta i el seu desenvolupament quotidià.

Des del departament de Polítiques de Família s'assessora aquestes associacions pel que fa a la seva creació, estatuts necessaris, inscripció al registre, aspectes legals o finançament. La informació es troba recollida en aquest manual, elaborat juntament amb la Fampa Cornellà.

 

 


Subvencions

Anualment, l'Ajuntament de Cornellà obre una convocatòria de subvencions adreçades a les associacions de pares i mares d'alumnes dels centres públics i concertats de la ciutat per a la realització de projectes de caràcter educatiu i de millora dels espais escolars que vulguin impulsar.

Subvencions de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat