Polítiques de família

Tecnoatenció

tecnoatencio_citilab.jpgTecnoatenció és un servei de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat orientat a preveure patologies associades a l’ús inadequat de les noves tecnologies, afavorint-ne l’ús responsable i oferint eines per diferenciar un ús raonable d’un que pot ser de risc. En el cas de detectar aquestes o altres patologies, les deriva als recursos de la comunitat i assessora les famílies per evitar conflictes generacionals, en el context d’ús de la tecnologia.

El projecte Tecnoatenció imparteix xerrades divulgatives sobre ciberaddiccions i cyberbullying dirigides a joves de l’últim curs de primària, secundària, famílies, AMPA, professors de centres educatius i altres col·lectius en funció de la demanda. 

D’altra banda, disposa d’un servei d’atenció personalitzada per tractar aquestes possibles addiccions, per casos d’assetjament tecnològic o per què les famílies puguin plantejar els seus dubtes. Per a concertar visites amb una psicòloga especialitzada, escriviu a tecnoatencio@e-citilab.eu

 

 


On som?

Tots els dijous de 16.00 a 18:30 hores al Citilab - Plaça Can Suris, s/núm.
Visites individualitzades amb cita prèvia.

Web del servei de Tecnoatenció