Polítiques de família

Ludoteca Municipal El Dau

La Ludoteca El Dau és un servei municipal educatiu i de temps lliure, dirigit a infants d'entre 4 i 12 anys. És un espai de joc i de trobada, en el qual es fa una oferta pedagògica entorn al joc i a les joguines, potenciant la importància vital del joc en el desenvolupament integral de l'infant.

La finalitat de la ludoteca és potenciar un espai de relació familiar i social en què la participació, el joc i la igualtat siguin els eixos principals del seu projecte educatiu.

Ludoteca-Sala-Psicomotricitat.jpg20190601_Festa Ludoteca al carrer-0197.jpg20190601_Festa Ludoteca al carrer-0177.jpgLudotecaDau_180626.jpg20130525_Festa Ludoteca Dignitat-10873.jpg


Ludoteca-Sala-Psicomotricitat.jpgServeis

Activitat diària: la ludoteca estableix les seves activitats diàries per grups d'edats. Els infants tenen la possibilitat de venir dos dies a la setmana, més un divendres al mes en què es fan activitats extraordinàries, com sortides o tallers.

Pel grup de grans, a partir dels 8 anys, flexibilitzem l'assistència ja que disposen de la possibilitat de gaudir d'un bonus per hores (de 5, 10 ó 20 hores), per tal d'organitzar-se els dies que els va millor venir a jugar a la ludoteca.

Dates i horaris: dilluns a dijous, de 17.30 a 20h. Durant els mesos d'octubre a juny.20190601_Festa Ludoteca al carrer-0197.jpgActivitats amb les famílies: la ludoteca està en contacte directe amb les famílies dels infants, per tal de fomentar el joc conjunt i les activitats familiars. Es fan diverses activitats, entre elles jornades de portes obertes perquè els familiars vinguin a jugar amb els seus infants, xerrades al voltant del món del joc i de les joguines, la tradicional cantada de nadales o la participació a la rua de Carnestoltes de la ciutat, entre d'altres.

Matins de joc: aquest programa va dirigit a les escoles de la ciutat de manera gratuïta, i a les escoles de fora de la ciutat a un mòdic preu. Està pensat pels grups classe de segon cicle d'educació infantil i grups classe d'educació primària de les escoles públiques i concertades.

Dates i horaris: dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 12h. Durant els mesos de novembre a juny, prèvia concertació.20170610_Acte central Dignitat-10509.jpgLudoteca al carrer: cada any durant les festes de Corpus, la Ludoteca el Dau celebra la seva festa a una plaça de la ciutat, per tal d’apropar una estona de joc als infants i a les seves famílies.

Intercanvi de materials infantils: aquest projecte pretén reutilitzar aquells recursos que altres ja no fan servir, d'aquesta manera es possibilita allargar la vida dels mateixos.

Dates i horaris: contactar amb la ludoteca.


On som?

LUDOTECA 'EL DAU'
Carrer Osona, 3 interior
Telèfon: 93 375 71 52
A/e. ludotecaeldau@aj-cornella.cat
Horari d'atenció: dilluns a divendres de 16.30 a 17.30h

 Descarrega més informació