Polítiques de família

Educar per Créixer

fondoeducar.jpgQuè és?

Educar per Créixer és un projecte que va més enllà de les portes dels centres educatius o de l'àmbit familiar, en considerar que l'acció educativa s'exerceix també fora de l'horari lectiu, en moltes de les accions que realitzem diàriament.

El programa busca donar suport a les famílies de Cornellà a l'hora de cercar reforços a l'ensenyament reglat dels seus fills i filles. Però al mateix temps, vol complementar el coneixement amb activitats en el temps de lleure, difondre valors a través de l'esport o aproximar el descobriment del nostre entorn i patrimoni cultural. I fer-ho tant pels infants, els joves com les famílies.

En definitiva, potenciar l'educació en tots els seus àmbits per contribuir al creixement de les persones, de la nostra comunitat i de la nostra ciutat.

 

 

 


Voluntariat

Educar per Créixer és un projecte en què intervenen set departaments de l'Ajuntament de Cornellà amb la implicació directa de 60 persones de la ciutat. Per donar-li un caràcter més universal, obert, plural i transversal es busca la participació i implicació de persones que vulguin col·laborar en aquest projecte amb l'objectiu d'ajudar a la ciutat a consolidar les bases formatives i educatives de les persones que formen part de Cornellà.

Per aquest motiu volem sumar-hi totes aquelles persones que tinguin idees i coneixements i que vulguin, de manera voluntària, aportar el seu temps per compartir-lo amb els infants, joves i famílies de la nostra ciutat, sigui impartint tallers, classes, xerrades, llegint contes, etc. Les persones interessades s'han d'adreçar al Departament d'Educació de l'Ajuntament o escriure a l'adreça educarpercreixer@aj-cornella.cat


Inscripcions

Tingueu en compte que per poder participar en algunes de les activitats programades, cal inscripció prèvia en els terminis establerts, segons les indicacions que hi haurà al costat de la descripció de cada activitat.

Programa d'activitats curs 2019-2020